top of page

Om oss

Leo Litteratur grundades år 2021 av Elsa Rehn.

Verksamheten sker främst i Åbo och Ekenäs samt online. I vår webbshop kan du beställa böcker samt inredningsartiklar med kartor över orter i Svenskfinland, tillgängliga som posters, muggar och tygkassar. Våra produkter är gjorda av premium material och varje design är unikt skräddarsydd av oss på Leo Litteratur.

IMG_3089.jpeg

Elsa Rehn

Leo Litteratur, Åbo

Leo Litteratur drivs av Elsa Rehn som har över tio års erfarenhet som korrekturläsare inom den finlandssvenska bokbranschen utöver en kandidatexamen i konstvetenskap med engelska som biämne och magisterexamen i museologi från University of Aberdeen i Skottland.

Mikael Rehn

Leo Books, Raseborg

Mikael Rehn, som äger systerbolaget Leo Books (bifirma till Leo Marketing), har över 30 års erfarenhet inom grafisk design och tryckeritjänster. Han hjälper med designen och utformningen av alla slags tryckalster, marknadsföring och andra grafiska tjänster. Leo Books och Leo Litteratur bildar tillsammans brandet Leo med fokus på alla slags litterära och grafiska tjänster.

IMG_6307.jpg

Oy Nord Print Ab

Helsingfors

Alla våra större tryckningstjänster sker i samarbete med tryckeriet Nord Print i Helsingfors som trycker böcker och alla slags tryckalster som behövs för företagsverksamhet eller privat bruk. Material, bindningsmetoder och trycktekniken anpassas helt efter kundens önskemål. Deras Book-on-Demand-tjänst innebär att du bestämmer själv hur många exemplar som behövs utan någon minimigräns.

bottom of page