top of page
Raseborg_700x500mm_300dpi_21juli2023_edited_edited_edited.png
Leo litteratur

Nettisivut, kirjat & karttatuotteet

Leo Litteratur

Leo Litteratur on suomenruotsalainen yritys, joka tarjoaa kirjojen ja lyhyiden tekstien oikolukua, editointia, uudelleenkirjoitusta, suunnittelua ja julkaisemista. Tarjoamme myös apua verkkosivujen ja sosiaalisen median rakentamiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Tammisaaressa.

Waves

UUTUUS!

Kaipaatko kesämökkiä? Osta saaristomaisemia seinällesi

Ekenäs_skärgård_poster_blå.png

1

Oikoluku

Leo Litteratur tarjoaa oikolukua ja henkilökohtaista palautetta tieto- ja kaunokirjallisuudesta sekä lyhyemmistä teksteistä sekä ruotsiksi että englanniksi.

2

Kirjan julkaisu

Me Leo Litteraturilla voimme auttaa sinua julkaisemaan kirjoja yksityiseen ja kaupalliseen käyttöön aina käsikirjoituksesta kirjahyllyyn asti.

3

Kotisivut

Leo Litteratur voi rakentaa verkkosivuja sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Tyyli ja toiminnallisuus mukautuvat täysin asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.

Yhteistyössä sisaryhtiö Leo Booksin kanssa voimme tarjota kaikenlaisia ​​graafisia palveluita, kuten ilmoitusten suunnittelua (sekä painetussa muodossa että digitaaliseen markkinointiin mm. sosiaalisessa mediassa), sanomalehtien, karttojen ja muiden julkaisujen suunnittelua.

Tjänster

Palvelut

Seuraa meitä Instagramissa @leolitteratur

bottom of page