top of page
Macbook_Pro_aesthetic_edited.jpg

Julkaise kirja
– itsejulkaisu

Kirjan julkaiseminen ei ole niin monimutkaista, miltä se kuulostaa, mutta yhdeksän kymmenestä kirjoittajan käsikirjoituksista hylkäävät perinteiset kirjankustantajat. Sitten on aina mahdollisuus julkaista kirja itse.

Kirjan julkaiseminen omakustantajana tarkoittaa, että sinä tekijänä otat taloudellisen riskin ja maksat julkaisusta, mutta kaikki kaupallinen voitto menee sinulle, ei kustantajalle. Leo Literature ei vaadi sitovaa kirjasopimusta - sinä säilytät kontrollin ja voiton.

 

Emme myöskään aseta erityisiä vaatimuksia tekstin kielen tai kategorian tasolle, olipa kyseessä romaaneja, muistelmia, novelleja tai tietokirjoja. Korjaamme tekstiä, mutta kirjoittaja on itse vastuussa siitä, mitä julkaistaan. Omakustantaminen on laadultaan ja suunnittelultaan samaa luokkaa perinteisen kustantamisen kanssa täysin asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaan.

Kirjan julkaiseminen omakustantajana on sujuva prosessi, joka räätälöidään kirjoittajan, ei kustantajan, tarpeisiin, mikä tarkoittaa suurempaa vapautta. Voit valita, onko tavoitteena, että kirja myydään kirjakaupoissa, muunnetaan e-kirjaksi tai äänikirjaksi vai tuleeko se muisto jaettavaksi perheen kanssa. Leo Litteratur auttaa sinua aina raakakirjoituksista tulostamiseen.

Prosessi mukautetaan toiveidesi ja aikataulusi mukaan. Hinta riippuu täysin tarvittavista palveluista, käsikirjoituksen pituudesta ja siitä, onko kirja painettu. Kaikesta tästä voidaan keskustella alkukokouksessa tai etänä. Leo Litteratur tarjoaa valinnaisen 60 minuutin ilmaisen konsultoinnin Turussa tai Tammisaaressa, jossa katsomme käsikirjoitustasi ja keskustelemme tarvittavista palveluista. Voit lähettää käsikirjoituksesi sähköpostitse osoitteeseen info@leolitteratur.fi.

Tiesitkö, että voimme nyt myös myydä kirjoja, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä verkkokaupassamme?

Mainostamme kirjoja myös sosiaalisessa mediassa.

Erilaisia ​​itsejulkaisu-palveluita

  1. ​Konsultaatio - ensimmäinen tunti ilmainen!

  2. Puhdas kirjoitus

  3. Oikoluku

  4. Kuvankäsittely

  5. Layout

  6. ISBN-numero

  7. Kannen suunnittelu

  8. Tulostus

  9. Markkinointi

  10. Jakelu & myynti

Leo Litteratur voi auttaa sinua kaikissa näissä palveluissa tai joukossa niitä.

Onko sinulla omia kuvituksia?

Voimme skannata ja käsitellä ne

Aikaisemmat projektit

Esimerkkejä kirjoista, joita olemme auttaneet tuottamaan. Osa niistä löytyy myös verkkokaupastamme!

bottom of page