top of page

Meistä

Leo Litteratur perustettiin vuonna 2021, ja sitä pyörittää isä-tytär-duo Elsa ja Mikael Rehn.

Liiketoimintaa tapahtuu pääasiassa Turussa ja Tammisaaressa sekä verkossa. Verkkokaupastamme voit tilata kirjoja ja sisustusesineitä Etelä-Suomen paikkakartoineen julisteina, mukeina ja kantokasseina. Tuotteimme ovat valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, ja jokainen malli on yksilöllisesti räätälöidyt Leo Litteraturilla.

Elsa Rehn

Leo Litteratur, Turku

Leo Litteraturia johtaa Elsa Rehn, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus oikolukijana suomalais-ruotsalaisesta kirjateollisuudesta sekä taiteen kandidaatin tutkinto sivuaineena englannin kielellä ja museotieteen maisterin tutkinto Aberdeenin yliopistosta Skotlannissa.

Erikoisalat: oikoluku ruotsiksi ja englanniksi, editointi, verkkosivujen ja verkkokauppojen suunnittelu, brändäys, sosiaalinen media, valokuvaus

Mikael Rehn

Leo Books, Tammisaari

Mikael Rehnillä, joka omistaa sisaryrityksen Leo Booksin (Leo Marketingin tytäryhtiö), on yli 30 vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta ja painopalveluista. Hän auttaa kaikenlaisten paino-, markkinointi- ja muiden graafisten palvelujen suunnittelussa ja taittossa. Leo Books ja Leo Litteratur muodostavat yhdessä Leo-brändin, joka keskittyy kaikenlaisiin kirjallisiin ja graafisiin palveluihin.

Erikoisalat: graafinen suunnittelu, mainokset, kirja- ja aikakauslehtien tuotanto, painatus, Photoshop, InDesign, kuvankäsittely, logosuunnittelu

Oy Nord Print Ab

Nord Print

Helsinki

Kaikki suuret painopalvelumme toteutetaan yhteistyössä helsinkiläisen painoyhtiön Nord Printin kanssa, joka painaa kirjoja ja kaikenlaista yritystoimintaan tai yksityiseen käyttöön tarvittavaa painotuotteita. Materiaalit, sidontamenetelmät ja painotekniikka räätälöidään täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Heidän Book-on-Demand -palvelunsa tarkoittaa, että päätät itse, kuinka monta kopiota tarvitset ilman vähimmäisrajaa.

bottom of page